Tuotemerkit / Yhteistyökumppanit

Alla lyhyt esittely yhteistyökumppaneistamme ja linkki heidän kotisivuilleen:

 

Ad-Hoc on tunnettu saksalainen tuotemerkki, joka on keskittynyt muotoilultaan viimeisteltyihin keittiön pienvälineisiin.

Tuotevalikoima on laaja keskittyen erityisesti erilaisiin myllyihin, raastimiin ja juomien tarjoiluvälineisiin.

www.adhoc-design.de

 

 

Aladdin tuotemerkki tunnetaan vahvasti erilaisista termosastioista. Trendikkäät juomapullot ja eväsrasiat ovat perinteisesti Aladdinin erkoisosaamista. Saatavissa on myös kierrätysmateriaaleista valmistettuja sarjoja.

www.aladdin-pmi.com

 

Ruotsalainen Dorre aloitti toimintansa vuonna 1962. Dorre valmistuttaa omalla tuotemerkillään Euroopassa ja Kaukoidässä laadukkaita keittiötyövälineitä ja kattaukseen liittyviä sisustustuotteita.

www.dorre.se

 

Ekologisia ja kestäviä ratkaisuja luonnon raaka-aineista. Lautaset, mukit, aterimet - konepestäviä, mutta luonnossa muutamassa vuodessa hajoavia käyttötavaroita. "Safer for me - safer for the Planet"

www.ecosoulife.com

 

Saksalainen Fackelmann on innovatiivinen ja monipuolinen taloustavaroiden valmistaja, jolla on tehtaita eri Euroopan maissa ja Kaukoidässä. Yritys on noussut alallaan yhdeksi suurimmasta maailmassa , mikä kertoo niin valikoiman kuin markkinoinnin onnistumisesta. Vuonna 2003 yritys osti Saksan johtavan leivonta- ja uunivuokien valmistajan Zenkerin.

www.fackelmann.com

 

Italialainen Frabosk valmistaa ruostumattomasta teräksestä keittiövälineitä sekä kuluttajille että suurkeittiöille. Lisäksi Frabosk on erittäin vahva edullisten pinnoitettujen keittoastioiden valmistaja.

www.frabosk.it

 

"New Italian Espression". GAT on erityisesti Italialaisen espresson taitaja.
Tuotteita löytyy perinteisistä alumiinisista mutteripannuista aina teräksisiin induktiolidelle soveltuviin malleihin. Ajan hengen mukaisesti valikoimaa täydennetään aina vastaamaan kauden trendivärejä. Lisäksi espressopannuja on saatavissa omalla lämmitysyksiköllä (kuten vesipannuissa). Valikoimaa täydentää myös välineet turkkilaisen kahvin ja teen valmistukseen.

www.gatspa.it

 

Saksalainen Keck&Lang GmbH on kodin, keittiön ja kylpyhuoneen pientavaroihin erikoistunut yritys. Monipuolinen valikoima, toimivat esillepanoratkaisut ja 100 vuoden kokemus ovat tehneet yrityksestä merkittävän toimittajan Saksan markkinoilla sekä viime vuosina myös useilla vientimarkkinoilla.

www.kela.de

 

Pintinox on perinteikäs (vuodesta 1927) Italialainen tuotemerkki, joka tunnetaan parhaiten aterimistaan. Pintinox on erittäin vahva merkki ravintoloiden ja suurkeittiöiden toimittajana jo vuosikymmeniä ja sama laatu ja tuotetuntemus ovat nyt myös kuluttajien saatavissa. Valikoima kattaa aterimien lisäksi myös muita ruoanlaiton apuvälineitä mm. tarjoiluvälineet, keittoastiat, veitset jne.Pintinoxin tuotteita on saatavissa myös Monix-tuotemerkillä.

www.pinti.it

 

Italialainen Pedrini tunnetaan erityisesti keittiön pientyövälineiden valmistajana. Yritys on laajentanut valikoimaa myös keittoastioihin ja kattaukseen. Pedrini valmistaa myös Hello Kitty tuotteita.

www.pedrini.com

 

Italialainen Risoli valmistaa, Risoli tuotemerkillä, valualumiinisia pinnoitettuja keittoastioita, uunivuokia ja espresso-keittimiä. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja käsittää myös induktio-liesille sopivat astiat.

www. risoli.com

 

Italialainen Silikomart on erikoistunut leivontatyövälineisiin ja silikonivuokiin. Silikonivuokia on jo pitkään käytetty suurkeittiöissä ja leipomoissa, mutta viime vuosina niiden käyttö on yleistynyt myös kotileipurien parissa. Vuokien Useimpien vuokien mukana on vuokapanta, jonka ansiosta sitä on helpompi käsitellä leivonnan valmisteluvaiheessa ja se säilyttää muotonsa paremmin paistovaiheessa.

www.silikomart.com

 

Zenker on Euroopan tunnetuimpia pinnoitettujen leivonta- ja uunivuokien valmistajista, joka kuuluu Fackelmann-konserniin. Zenkerin tuotevalikoima käsittää kaikki perinteiset vuoat eri pinnoitevaihtoehdoilla ja useita innovatiivisiä tuotteita.

www.zenker-backformen.de